Adri's homepage

   
     

 

EK 2005, Rhodes 7-11 june

Dag 1

Ongelofelijk weinig wind. Ik had nooit verwacht dat er met zo weinig wind gestart zou worden. Op veel plekken moest je gewoon dobberen! Natuurlijk spijt dat ik mijn 11.9 niet mee had, maar dat is gezeur. Met mijn 11.0 ging het niet gemakkelijk. De tweede (van de twee races die dag) ging nog redelijk, maar toen kwam er een maffe italiaan die me eruit protesteerde. Ik was wel fout, maar hij was nou ook niet zo gehinderd dat een protest op zijn plaats was. Die kom ik volgende keer wel weer tegen op het water ;-) De starts waren een groot drama, er wordt niet op een seconde gelet... 

Dag 2

Goed windje 16-20 knopen. De organisatie lag flik te klooien zodat we uren moesten wachten. Vlak voor donker hebben ze toch nog even 3 races erdoor geperst. Ik heb slecht gevaren, zeer matige starts en gewoon onder de maat gepresteerd. Het blijkt dat je het niet cadeau krijgt en dat iedereen best hard gaat, zelfs diegenen die in de silverfleet komen.

 

Dag 3
20-25 knopen. Vandaag wilden ze extra vroeg beginnen. Maar ja Bruno had het allemaal niet onder controle. Na flinke vertraging en starts waar weer het halve veld over de lijn was toch nog 3 races gevaren. Dat zijn er dus 8 voor selectie. Ik had dze dag een goede snelheid, maar aleen mijn laatste start was ok. Dat was een 7e plaats. Na de 3e dag sta ik op een 35e plaats. Balen.

Dag 4
Goldfleet, 15-20 knopen. Ik was gebrand goed te starten! Alles of niets. Dat dacht de organistie blijkbaar ook, ik was meteen twee keer achter elkaar vals. De eerste race was ik nog wel 16e, maar die was dus ook vals... Daarna nog een redelijke race, 25e en een drama race 40e... Wat er voorin gebeurde kon ik alleen vermoeden; Dennis had een stuurboord start en domineerde de race van start tot finish! Super!

Dag 5
Weg wind! En toch varen met 6 knopen. Dat resulteerde in een 44 en een 40e plaats. Ik stond op het punt te stoppen, maar toen kwam er de laaste race toch een beetje wind. Die 18e plaats geeft weer wat moed...

Klassement:

1 Albeau Antoine

2 Brzozowski Wojtek

3 Micah Buzianis

12 Van der Steen Ben

20 Dennis Littel

29 Casper Bouman

37 Adri Keet

39 Joeri van Dijk

57 Roy van Kooolwijk

76 Marcus Bouman

94 Pieter Eliens

 

 

alles >>>

 

   
     

 

   
       
      	
			   
           
     

 

   
         

Keet@planet.nl

     
     

   
  .....         ......  
               
               
       

 

     
       

 

 

 

 

 

 

 

My URL: http://fly.to/windsurfing

V3-URL
I got it for free at
http://come.to

     
     

privelink