Adri's homepage

   
     

 

Home

Nk 2006
23/24 augustus 2006

Uitslagen>

We zijn dit jaar in actie gekomen op het Grevelingenmeer, in Hargen en op het Tjeukermeer. Veel races met veel wind.

Zeeland, Grevelingendam
In Zeeland is er zelfs 35+ knopen gemeten! Daar gingen we het water op voor 3 rondjes upwind toen de wind toenam van 12 tot 25 knopen... Daarna toch maar slalom, dat was ook leuk, echte overpowerde heats met niet al te veel mensen tegelijk. Met 9 races was de uitslag: Dennis, Ron, Adri, Roy, Adriaan, Stefan, Markus, Pieter, Marc, Gerry.
De Slalom was niet helemaal goed gegaan, de organisatie snapte het allemaal niet zo en had maar de uitslagen weggegooid om maar geen vragen te krijgen. Ron was in ieder geval de terechte winnaar.

In Hargen was er ook veel wind, persoonlijk trok ik het allemaal maar net, een griepje is niet handig met zulke zware wedstrijden... Ik liep als een zombie over het strand, hier heb ik het duidelijk laten liggen... Ron en Casper waren duidelijk het snelste terwijl de nieuwkomer Sean O'brien even liet zien hoe je met harde wind moet varen... Dennis, Roy, Adriaan en ikzelf hadden een flinke kluif aan hem. Ook weer 9 races!

In friesland op het Tjeukermeer hebben we nog 3 races gevaren waarbij Dennis even liet zien dat hij terecht Nederlands Kampioen is geworden. Ron (weer) tweede, terwijl ik Roy voorbij moest laten op de derde plaats. Adriaan ging als een kogel op zijn nieuwe Starboard, en ging Markus voorbij in het klassement.

In friesland liet de organistatie zich nog even door de Jagermeister van de wijs brengen. Tijdens de skippersmeeting werd de functie van de 1 mininuut regel, die al 25 jaar onveranderd is, in een compleet nieuwe vorm op het bord ge-post. Waar dat vandaan kwam weet ik niet....

Jammer dat ook de slalom+wimpel+prijzen vergeten waren... volgend jaar beter? Of doen we het anders >>>>

 

   
               
             
           
     

 

   
         

 

     
     

   
  .....         ......